Mesaje de Paste

Iepurasul de Paste

1. Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
HRISTOS A INVIAT!

2. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Hristos a Inviat!

3. Iepurasi.. 8 se spioneaza…5 sunt la somnic si frumos viseaza…2 mai albiori..dau cadou de sarbatori..iar ultimul a citit..UN NOU PASTE FERICIT!

4. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT !!!!

5. Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

6. Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.

7. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

8. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

9. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

10. Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

11. Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

12. Un iepuras tare dragalas? a iesit in cale? cu viteza mare? si-ti ureaza neincetat? sa ai Paste Minunat? si Hristos a Inviat!!!

Tags: , , ,

Leave a Comment

/h3
/div); ?